Harta site-ului
Ajutor
Investiţii în Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Dubăsari
Investiţii în Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Dubăsari

În anul 2023 Guvernul Republicii Moldova a investit adăugător în Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Dubăsari în sumă de 582400 lei, bani folosiți la îmbunătățirea bazei tehnico-materiale a instituției.
Ajutorul material unic în sumă de 100000 lei s-a folosit pentru schimbarea aspectului liceului: 
1. Reparația coridorului dintre etajele 4 și 5 din blocul II de studii a contribuit la sporirea fluxului de lumină naturală ce pătrunde la etajul IV (până la efectuarea reparației, etajul respectiv era cufundat în obscuritate);
2. Din materialele procurate, angajații instituției au întărit marginile acoperișului de pe blocul I de studii, pe care anterior vântul îl purta în sus și-n jos ca pe o umbrelă;
3. Au fost schimbate tablele în 5 clase (a III-a ”B”, a IV-a ”B”, a VI-a ”C”, a VIII-a ”A” și a X-a ”B”), astfel încât să îmbunătățească, pe de o parte, procesul educațional, dar, pe de altă parte, aspectul clasei.
O altă sumă - 482400 lei - a fost investită în proiectul ”Renovarea rețelelor electrice interne”. Astfel, începând cu luna septembrie 2023, sălile de clasă și coridoarele sunt iluminate conform cerințelor sanitaro-igienice (mai înainte, într-o sală de studii era un singur corp de iluminat), creând impresia că și sălile sunt mai spațioase.
În numele actanților educaționali din Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Dubăsari, aducem mulțumiri Guvernului Republicii Moldova pentru grija ce ne-o poartă și pentru încrederea ce ne-o acordă. 

Angela IVANOV, director, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Investiţii în Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta